Spillet af koblings – kreditkort

Er du overbebyrdede med den udestående saldo på dit kreditkort? Er du syg og træt af at jonglere mellem 3-5 kreditkort? Behøver du en udvej til at slappe af dig selv fra denne byrde? Hvis ja, så Læs videre. Denne artikel kan hjælpe dig med at finde ud af måde.
En af de nemmeste måder at lindre dig selv fra byrden af udestående saldo på dit kreditkort er at skifte udstedere. Mange kreditkortselskaber tilbyder ekstremt lave (eller nul) renter på balance overførsler.
Nu, lad os finde ud af hvad er balance overførsel tilbud og hvordan vil det hjælpe dig?
Der er en balance overførsel, når du flytter din saldo fra dit eksisterende kort til et andet kort for bedre APR. En balance overførsel kreditkort er, hvor du får enten en nul rente eller meget lav rente for en nærmere fastsat periode. Den fastsatte frist er normalt for 6 måneder; men det kan variere efter din långivers skøn. Balance overførsel ville være den smarteste løsning for dig at overveje, hvis du tror du kan afbetale gælden inden for seks måneder og 0% tilbuddet gælder for seks måneder. Endnu for at huske, at når den fastsatte frist udløber, kan de øgede månedlige afdrag hurtigt opvejer introduktionsydelse tilbud. Så vær på vagt og holde dig orienteret om flytningen af dit kreditkortselskab. Det bør erindres, at hvis udnyttede korrekt balance overførsel kan fungere som en meget mere begunstigede indstilling end et personligt lån.
Så, Vælg din nye kreditkort klogt således at fordelene, der kunne vise sig gavnligt for dig. Virksomheder synes at være ekstremt liberale i så du kan overføre din gæld til dem og give afkald på renter, men i virkeligheden er alle de ønsker deres andel af virksomhed. Den bedste måde at få deres andel af forretning er at lokke dig af tilbyder en nul eller lav rente. Derfor er det for dit gode til at vurdere og analysere hvert punkt, før der tændes et nyt kort.
UK udlån marked () er skygget med kreditkortselskaber tilbyder balance overførsel option og mange andre fordele. Markedet er stærkt konkurrencepræget i naturen, som tvinger kreditkortselskaber at tiltrække dig ved at tilbyde 0% rente, lavere APR mfl. Disse attraktioner kan vise for at være alt for fristende for dig, men i realty kan det gimmick. Vær meget forsigtig før der ansøges om balance overførsel. Det er ikke tilrådeligt for dig at vælge den første aftale, der kommer din vej. Derimod bør du bruge et par timer undersøger alle kortene på tilbud og enkelt ud hvilke ting du har brug for, og som du ikke, finde ud af hvor meget du kan spare ved hjælp af de gratis tilbud såsom forsikring, kontant tilbage og sådan, og hvor meget du kan betale hver måned at rydde yo din gæld.
Ting at huske: skifte spillet kan være en reklame gimmick. Så vejes ud alle de fordele og ulemper før du skifter til et nyt kort.
Hvis du beslutter at ansøge om et andet kort, du har brug at finde ud af hvor meget kredit dit nye kort vil give dig, og hvor meget månedlig interesserer du vil betale.

Udgivet i Artikler.