Selvbevidsthed er nøglen til personlig og professionel succes

I min audio program Book Yourself Solid, The 7 nøgler til at få mere klienter end du kan håndtere selv hvis du hader markedsføring og salg, jeg fokusere på nitty gritty, hvad man skal gøre for at få masser af kunder, men virkelige nøgle og hvad jeg prøver at dybt ind i er hvad du har brug for at gøre for dig selv at tage handling.

Jeg tror, der er kun to grunde til de fleste helst forretningsproblem:

Du ved ikke, hvad de skal gøre

Du ved hvad de skal gøre, men du er ikke gør det

Og jeg tror også, at 90% af alle forretningsmæssige problemer stammer fra nummer to. Når jeg siger forretningsmæssige problemer mener jeg derfor, vi ikke opnår det, vi siger, vi ønsker at opnå eller hvorfor vi ikke gør, hvad vi siger, vi ønsker at gøre.

Så jo, det næste spørgsmål du kan stille er hvorfor gør vi ikke hvad vi ved hvordan man gør? Og svaret er. Vi har ikke bygget op selvtillid til målet ved hånden.

Se læring er let akkumulere viden er let. Der er masser af mennesker, der ved, hvad du behøver at vide og er villige til at dele oplysninger med dig. Så igen hvorfor ikke du gør hvad du siger du ønsker at gøre? Igen, jeg siger ikke nok selvtillid.

Var født med en høj grad af tillid i visse områder og ikke i andre. Og dens forskellige for os alle. Men godt har brug for forskellige niveauer af tillid afhængigt af, hvad vi vil med vores liv at gøre. Det tager et niveau af tillid til at give en tale foran 5 personer og en anden grad af tillid til at give en tale foran 500 og igen, en anden grad af tillid til at tale foran 5000. Så hvis du er ikke arbejder på at udvikle din tillid og tænker større om hvem du er og hvad du tilbyder verden, du godt ikke kan sætte dig selv i situationer, hvor youd har mulighed for at præsentere foran 5000 mennesker.

Der er to meget simple ting jeg kan anbefale for at løse denne dybt vigtigt problem:

Lær i aktion

Udvikle en plan for selvtillid

Først, Lær i aktion. Læring i aktion er nøglen til succes når venturing i ukendt territorium. Du kan ikke vente med at have alle svarene. Du bestemt ønsker ikke at gå ud i verden halvfærdige men du behøver ikke en doktorgrad i markedsføring at skabe bevidsthed om de løsninger, som du giver eller en kandidatgrad i offentlige taler til at give en tale.

Dette er et stort problem for mange mennesker venter indtil de er sikre på, at de har alle de oplysninger, de kan have om hvordan man kan gøre noget, før de vil prøve det. Det er bare ikke effektive og skyldes en mangel på selvtillid.

Jeg føler, at hvis du ikke gør noget andet som en personlig og erhvervs-byggeri strategi, arbejde på at opbygge din selvtillid så du vil være i stand til at gøre alt det, du siger, du ønsker at gøre.

Og for det andet, udvikle en plan for selvtillid. Jeg gør bekræftelser hver dag. Om morgenen når jeg vågner op og natten før jeg går til at sove. Godt, faktisk, jeg kun gøre dem mandag til fredag, men der bør dække dig.

Læs Napoleon Hills inspirerende klassiske Tænk og Grow Rich for en overflod af bekræftelser, der vil hjælpe dig med at opbygge din selvtillid.

Og afslutningsvis Glem ikke at have en gal lidenskabelig kærlighedsaffære med dig selv. Elsker, omfavne og tro på dig selv. Jeg ved, hvor realistisk det er at blive vildt vellykket. Du kan helt oprette en rigelige, glad og velstående erhvervsliv, hvis du er villig til at gøre arbejdet.

Udgivet i Artikler.