Hvornår og hvordan man kan overføre kreditkort saldi

At have flere kreditkort kan ende med at blive noget af en velsignelse og lidt af en forbandelse. I de fleste tilfælde ender det med at kortene med de højeste rentesatser er dem, der bærer de største saldi, mens dem med de laveste rentesatser er dem, der går ubrugte meget af tiden. Heldigvis, mange kort tillader balance af en overføres til og fra andre kort for at holde din økonomi under kontrol meget lettere end det kan synes i første omgang.

Oplysningerne nedenfor bør hjælpe dig med at lære mere om processen med at overføre saldi fra ét kort til en anden og hjælpe dig med at gøre beslutningen om, hvorvidt du skal overføre din saldo.

Definere Balance Transfers

Balance overførsler er simpelthen bevægelse af alle eller en del af saldoen på et kreditkort til en anden, som regel fra et med en højere rente eller en kort, der er i nærheden af kreditmaksimum til en der har en lavere rente eller der betales næsten eller helt. Dette gør det muligt at undgå at gå over Kreditgrænser, giver kort, der har været brugt meget lidt mere brug før skulle begynde at betale ned balancen, og hjælper dig med at undgå at betale de højere rentesatser på ældre kort.

Hvordan saldiene skal overføres

Den faktiske handling at overføre en balance er forholdsvis enkel… det beløb, der overføres debiteres på kortet, at restbeløbet overføres til, og det tilsvarende beløb krediteres på kortet, at restbeløbet overføres fra. Nogle kort mulighed for at overføre skal krediteres som en betaling, mens andre ikke gør… Sørg for, at du ved om dit kort tillader dette, eller ikke førend at overførslen vil tælle som den betaling, der er forfaldent på dit kort.

Den bedste tid til at overføre saldi

Ofte den bedste tid til at overføre saldi fra ét kort til en anden er før den næste måned balance og betaling har været regnet, fordi jo lavere den balance, som du bære på højere forrentede kort derefter de mindre interesse vil blive opkrævet til kortet som et resultat. Overføre saldi salgsfremmende interesse perioder kan også være godt, så du kan betale en langt lavere rente på de overførte balance og giver dig mere tid til at betale ned balancen, før de større rente træder i kraft.

Spare penge med Balance overførsler

En af de vigtigste fordele ved balance overførsler er, at du ofte kan spare en hel del penge, når du overfører saldi til et kort med en lavere rente. Balance overførsler kan hjælpe dig med at undgå bøder tilknyttet går over dit kreditmaksimum, og ved hjælp af en smule af sund fornuft bør du være i stand til at holde din kreditkort gæld under kontrol og overføre de passende saldi for at gøre det muligt for at betale din udestående saldi mere hurtigt og til de laveste rentesatser muligt.

Balance Transfers med nye kort

Når de ansøger om et nyt kreditkort, vil mange kort tillade dig at overføre restbeløbet fra ældre kort som en del af ansøgningsprocessen. Dette kan være særligt nyttigt, når du er færdig med kort, der tilbyder en lav fast rente for en indledende periode, fordi du bør være i stand til at gøre en hel del af fremskridt i afdrage de ældre saldi på den meget lavere sats. Udvis forsigtighed, men, eller du kan ende med et nyt kort, der er for det meste fyldt, når det vender tilbage til sin normale sats.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Udgivet i Artikler.