En overraskende kendsgerning om Sådan Stop meddelelse katastrofer… Med et spørgsmål

Alt for ofte er vi kun halvt lytte til hvad folk siger. Dette er fordi vi tror vi ved hvad anden personen vil sige eller fordi vores sind er på noget andet.

Nogle gange tror vi vi forstod, men ikke præcisere for at finde ud af hvis faktisk, vi hørt det rigtige.

  Nogle andre ting, der forårsager mis-kommunikation er:

 • Ineffektiv lytter
 • Støj
 • Betydning i ord
 • Sprog
 • Kontrollerende
 • Optrædener
 • Vi kan ikke have udviklet vores lyttefærdigheder, som betragtes som en af de vigtigste færdigheder i erhvervslivet, men der sjældent undervises i skoler.

  Vores sind er ofte i fortiden eller fremtiden, alt efter hvad vi har gjort eller skal gøre. Andre gange vi gætte eller antager, hvad de vil sige. Nogle mennesker er selv bange for hvad anden personen kan

  sige og ikke ønsker at høre. Mange gange mennesker kun “lytte” nok til at reagere.

  Lyde af alle slags får på vores måde. Disse distraktioner forhindre os i at høre. De kan være andre mennesker, telefoner, radioer, tv og meget mere. Mange lyde gør ikke en lyd. De er baseret på hvordan vi er følelse, vores bias, viden, dygtighed og baggrunden for at nævne nogle få.

  Samt, når det kommer til at definere ord, er først standard ordbog definitionen. Men mange ord har flere betydninger, især i det engelske sprog hvor slang er fremherskende.

  Baseret på dine egne erfaringer, det samfund, du er blevet rejst i, om engelsk er dit første sprog, følelsesmæssige problemer forbundet med ordet og hvilken uddannelse du havde vil påvirke definitionen af ordet.

  En af de største gader er gate holde. Dette er noget, din hjerne eller ubevidste selv ikke ønsker at acceptere som sandt eller relevante. Vi filtrerer ud det meste af hvad vi udsættes for. Hvis vi skulle se og mærke alt på én gang, ville vi gå amok. Så siger vores hjerne RAS (retikulære aktivering System), “Er dette vigtige eller en fare?” Hvis svaret er nej, det filtrerer det væk.

  Problemet er, vi er ikke klar over hvad vi standser ved gaten. Og den person, du forsøger at sende et budskab til har også deres egen gate holde system.

  Man skal også være opmærksom på deres målgruppe, den person med hvem du forsøger at kommunikere. Hvis du er på en formel funktion og du er klædt afslappet eller i jeans og en t-shirt, vil de mennesker, du ønsker at kommunikere med bruger mere tid på overvejelser om, hvordan du er klædt i hvad du siger.

  Det samme gælder med hvis du forsøger at forholde sig til de arbejdsløse eller gaden mennesker og du er klædt i et dyrt designer jakkesæt, de vil have nogen interesse i at tale med din eller stole på dig. Husk, at dit tøj kommunikere en besked.

  Det er vigtigt at præcisere, at du og de har forstået, hvad var ment og endda gentage denne proces indtil du ved, de forstår.

  Aldrig jo mindre sker alt for ofte katastrofer på grund af mis-kommunikation. Det er op til dig at gøre noget ved det. Husk, at det kan være så enkelt som spørger til clairify

  Jeg kender et eksempel når vejleder, der mens du begiver dig ud for natten sagde,

  “Don, slå suds maskine” Don troede, han hørte,
  “Ikke slå fra suds maskine”, så han trak og tænkte, Ok og gik på.

  Tjek resultaterne af denne miss-meddelelse på en lufthavn bøjle.Mis-kommunikation

  Udgivet i Artikler.