5 tips til at løse din gæld

Et par gange jeg spekulerer på, hvad slags creditsystemet flyttede den globale økonomi 200 år siden. Hvis hensigten med at komme ind i en forretning er beregnet til at ‘hjælpe’ opfylde behov og ønsker en person, jeg kan ikke se hvordan kreditkort sælgere kan kørte flere mennesker ind i gæld og backruptcy. Klart de fleste mennesker ikke at have en god forståelse af de stadig mere sofistikerede (og komplicerede) vilkår og betingelser bag kortet de ansøge om, hvordan det gavner banken mere end ansøgeren og hvad den allestedsnærværende kort er bedst bruges til.
Virker ‘Cashlessness’ af verdens avancerede sikkert sine illusioner i hovederne på dem fanget i sygdom af forbrugerisme, der fandt det alt for nemt at købe noget overalt med en flash af kortet uden at indse den interesse, afholdt til banken hver gang en købet er foretaget. Før du får matematik højre, skal du få personlige udgifter principper og vaner lige først, og først da du vil nå selvbevidsthed og en konservativ tankegang, der lyser op en rød advarsel i dit hoved lige når du er ved at foretage en købsbeslutning.
Her er 5 tips til at få et forspring:
1) det er ikke hvor mange penge du gøre (eller bruger); Det er, hvordan du kan holde. Jeg gjorde ikke sige dette. Robert Kiyosaki sagde det. Alt for ofte fattige mennesker aldrig bære lykke i sig selv og stole på eksterne kilder til deres egen lykke, så de enten købe for at imponere andre eller får en vis ‘nice’ overbærende følelse for at have nye ting. Matematisk set, hvis det nye ting ikke tjener et formål eller endda en væsentlig funktion, er det en spildt tab.
2) Glem kredit; få betalingskort. Et betalingskort er nok så lig dit hævekort i, at det trækker direkte fra din konto på køb og kan bruges over hele verden. Kreditkortet giver dig mulighed for at LÅNE penge fra din bank til at opfylde et særligt dyre køb, forudsat du betaler lånet tilbage PLUS renter påløbet i form af månedlige regninger. Baseret på track record, hvis du har altid opfyldt dine gældsforpligtelser, får din kreditværdighed bedre, hvilket fører til bedre beskyttelse og koncessioner. Men medmindre du typisk håndtere store transaktioner og forstå din spendings cyklus, du er bedre tjent med at gøre dit liv nemmere bare at vide præcis, hvor dine penge–ikke banken–går hvis ikke ind på din konto.
3) blive bevidst om dine økonomiske ligevægt. Gøre en månedlig plan-anmeldelse af din opsparing og udgifter. De elementer, du har til at købe med dit kort… hvor nødvendigt og regelmæssig er det? Hvorfor er det en investering for dig og at andre folk som din familie? Hvad der ellers kan blive skåret? Nogle gange må du indse dine finansielle beslutninger indflydelse på dine umiddelbare kære og dette er en betydelig hensyn at tage sig af.
4) bruge dine kort kun for nødsituationer. Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg har været mindet af mine ældster men ikke får oprørske skyld.
5) Hvis du står over for en strammere budget, du bedre konfrontere problemet før end senere. Diskuter med dine nærmeste kære og finansiel rådgiver hvor finere problemerne er og de er sikker på at hjælpe, ikke for at forværre situationen, fordi hvis det ikke påvirker dig, det vil påvirke dem og dine relationer.
Gældsproblem er ikke en på en personlig skala men en udbredt over hele verden. Det er en sygdom, der inficerer mennesker, der vokser alt for bekymret, vidne de ublu stigning i leveomkostningerne, overalt de går, uanset om det er i New York eller Kuala Lumpur, så de holder på låntagning i for at ‘holde deres hals ud’. Forkert tænker: det bliver en ond cirkel at feeds på sig selv, skubbe dig tættere på at miste det hele end nogensinde før.
Komme en dag, vågner du endelig op fra din gældsproblem når bank eller kreditorerne starter banker på din dør, og du ikke ønsker, at det sker. Stoppe med at være påvirket af hvad der foregår omkring dig, men at tage god bestand af din finansielle holdning og velvære. Du har et valg ikke at involvere sig med din bank ‘dybere’, end du har brug for. Det er tid til at være tilfredse med at leve inden for din hjælp. Være taknemmelig for hvad du har nu og arbejder mest ud af din nuværende ressourcer, så vil du finde bedre anvendelse for din par saks end at skære op kreditkort.

Udgivet i Artikler.